Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat

Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat
Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian desfășurat ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 170 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de aur yukon, mazăre, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită, și Salată de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la ' Indian Cooking desfăcută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Transferați cartofii cubați într-un castron suficient de mare pentru a-i ține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cartofii pentru a preveni oxidarea și înnegrirea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați mazărea despicată într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați apă pentru a acoperi și clătiți mazărea, frecându-le între vârful degetelor (folosesc doar degetele unei mâini pentru a face acest lucru). Apa va deveni tulbure și poate avea unele resturi, cum ar fi pielea ciudată din mazăre (chiar dacă sunt fără piele) sau praful din ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Scurgeți această apă. Repetați de 3 până la 4 ori până când apa, după clătirea mazărei, rămâne mai clară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Adăugați 4 căni de apă în tigaie cu mazărea și lăsați-o să fiarbă la foc mediu-mare. Veți vedea o spumă ridicându-se la suprafață; scoateți-l și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scurgeți cartofii și adăugați-i cu turmericul la mazăre, amestecând o dată sau de două ori. Reduceți focul la mediu-mic și acoperiți tigaia. Gatiti mproclange, amestecand ocazional, pana cand mazarea este frageda, dar inca ferma si cartofii sunt fierti, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
TurmericTurmeric
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia se simte fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați ardeii iute, coriandrul și chimenul. Prăjiți condimentele, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când ardeii iute se înnegrește și miros fierbinte fum, iar semințele devin maro roșiatic și miros incredibil de aromat (nuci cu nuanțe citrice), 1 până la 2 minute. Transferați imediat amestecul de condimente într-un blender și puneți-l în roșie. Puree, răzuind interiorul blenderului după cum este necesar, pentru a face o pastă netedă, maro roșiatică, cu o aromă fumurie, care vă va scoate cu siguranță șosetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Odată ce mazărea este gătită, adăugați pasta de roșii și condimente în tigaie. De obicei, turn o parte din lichidul din mazăre în blender și îl procesez pentru o scurtă secundă pentru a mă asigura că primesc până la ultima bucată de pastă de roșii, apoi o Turn înapoi în tigaie. Se amestecă coriandrul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Creșteți căldura la mediu-mare și lăsați dal să fiarbă energic, neacoperit, amestecând ocazional, până când aromele se amestecă și sosul se îngroașă ușor, 12 până la 15 minute. Dacă doriți ca sosul să fie mai gros, zdrobiți o parte din mazăre și cartofi cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
LinteLinte
12
Serviți dal cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate47
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista