Mazăre de zahăr cu sos Miso

Mazărea de zahăr cu sos Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, suc de portocale, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon Prăjit Cu Glazură Miso Și Mazăre De Zahăr, Mazăre de curcan și zahăr în sos de muștar portocaliu, și Spaghete Cu Sos mascarpone Alfredo și mazăre de zahăr.
Instrucțiuni
Așezați mazărea sau mazărea de zăpadă într-un castron sigur pentru microunde cu 1 lingură de apă. Acoperiți bine și cuptorul cu microunde timp de 3 minute. Scoateți cu grijă capacul, scurgeți-l și lăsați-l deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați scallions și ghimbir și sote timp de 2 minute.
Adăugați sucul de portocale, bulionul de pui și oțetul și gătiți timp de 5 minute, neacoperite. Întoarceți focul la minim și amestecați pasta miso și uleiul de susan. Se amestecă până se dizolvă pasta miso, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul peste zăpadă sau se aruncă mazărea pentru a acoperi și servi.