Mazăre de vită și zăpadă cu tăiței prăjiți
Carnea de vită și mazărea de zăpadă cu tăiței Panfried ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 599 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, sos de stridii, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tăiței udon cu arahide cu mazăre de zăpadă, Taitei de ou chinezi cu rață afumată și mazăre de zăpadă, și Fidea japoneză Gingery cu ciuperci și mazăre de zăpadă.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare.
Se amestecă împreună sosul de stridii, sosul de soia, zahărul, amidonul de porumb și apa până se omogenizează.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați tăiței în tigaie, presându-i cu o spatulă de cauciuc pentru a forma o prăjitură și gătiți până când partea inferioară este aurie, 2 până la 3 minute. Întoarceți tortul și stropiți 1 lingură de ulei în jurul părților laterale ale tortului, apoi gătiți până când partea inferioară este aurie, 2 până la 3 minute.
Transferați tortul cu tăiței pe o tăietură și tăiați-l în sferturi.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-un wok sau o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Se amestecă mazărea de zăpadă cu un vârf de sare până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute, apoi se transferă pe o farfurie.
Adăugați 2 linguri de ulei în wok și prăjiți scallions și ghimbir cu 1/4 linguriță sare 30 de secunde.
Adăugați jumătate de carne de vită și gătiți, netulburată, 45 de secunde, apoi amestecați până când carnea de vită este doar rumenită, încă 1 până la 2 minute.
Transferați pe farfurie cu mazăre de zăpadă.
Adăugați uleiul de lingură rămas și gătiți carnea de vită rămasă în același mod.
Se amestecă din nou amestecul de sos, apoi se adaugă la wok și se aduce la fierbere. Se amestecă mazărea de vită și zăpadă, apoi se servește lingură deasupra tortului cu tăiței.