Mazăre de unt rumenită și morcovi
Rumenit unt mazăre și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 79 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, unt, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre, Morcovi, mazăre și Favas fierte în unt, și Snap mazăre și morcovi în morcov "unt".
Instrucțiuni
Așezați mazărea cu zahăr și apa într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic; străpungeți folia de plastic pentru a vă ventila. Cuptor cu microunde la mare timp de 3 minute. Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste si foarte parfumat.
Scurgeți mazărea; se adaugă în unt în tigaie, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați morcov; gatiti 30 de secunde sau doar pana cand morcovul incepe sa se ofileasca, aruncand bine.
Presărați uniform cu sare și piper; aruncați pentru a combina.