Mazăre De Primăvară Murată
Mazărea de primăvară murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 3,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 412 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, Ceapă De Primăvară Murată, și Ceapă De Primăvară Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați mazărea și gătiți, amestecând și aruncând frecvent până când gustul ușor înmuiat și crud dispare, 2 până la 3 minute.
Adăugați sare și zahăr și aruncați pentru a acoperi.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați oțet. Ar trebui să aburească și să pulverizeze (nu respirați fumul).
Adăugați mentă și usturoi și aruncați pentru a încorpora.
Puneți mazărea și lichidul într-un recipient rezistent la căldură. Se lasă să se răcească pe blat timp de 30 de minute. Acoperiți recipientul și transferați-l la frigider. Se lasă să se odihnească cel puțin 12 ore. Mazărea se va păstra până la o săptămână la frigider.