Mazăre Curry Din Caraibe (Linte)

Mazăre Curry Din Caraibe (Linte)
Mazăre curry din Caraibe (linte) necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 352 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de ghimbir, sare și piper măcinat, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Mazăre Și Orez Din Caraibe, Orez și mazăre din Caraibe, și Orez și mazăre din Caraibe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa, morcovii, sarea, piperul negru și zahărul până când ceapa are o culoare maro intens, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoi, ardei iute, ghimbir și pudră de curry. Se amestecă constant pentru a încorpora, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei IuteArdei Iute
Pudră De CurryPudră De Curry
Ulei De CanolaUlei De Canola
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Creșteți căldura la foc mediu și amestecați 1 bulion de legume în amestecul de ceapă. Răzuiește orice legume sau pudră de curry lipită de fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Pudră De CurryPudră De Curry
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați linte și 1 cutie rămasă de bulion de legume; gatiti pana cand lintea este frageda, aproximativ 30 de minute. Se amestecă cilantro în linte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
LinteLinte

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Indicii galben auriu. Intensitate aromatică frumoasă și fructe exotice.Persistență ușoară, rotundă și bine echilibrată și bună, terminând cu note picante.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista