Mazăre cu unt rumenit, ceapă caramelizată și Prosciutto
Mazărea cu unt rumenit, ceapă caramelizată și Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 354 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel cu scoici, unt rumenit și Prosciutto, Mazăre Cu Prosciutto, Roșii Și Ceapă, și Pizza cu ceapă caramelizată, brânză de capră și Prosciutto.
Instrucțiuni
Gătiti mazărea conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind 1/2 cană de bulion cu apă.
Scurgeți; puneți deoparte într-un bol de servire și păstrați-l cald.
Gatiti prosciutto intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți prosciutto din tigaie; se răcește și se sfărâmă grosier.
Topiți 1 lingură de unt cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 28 de minute sau pana devin aurii, amestecand ocazional.
În timp ce ceapa se gătește, topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Gatiti 5 minute sau pana cand untul se rumeneste, amestecand ocazional. Se amestecă zahărul, oțetul, cimbrul și piperul în ceapă; gătiți încă 2 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă ceapa caramelizată și prosciutto sfărâmată în mazăre.
Se toarnă untul rumenit peste mazăre.