Mazăre cu rădăcină de țelină
Mazăre cu rădăcină de țelină este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, rădăcină de țelină, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche.
Instrucțiuni
Se fierbe rădăcina de țelină într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgere.Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Se adaugă șalotă și saut până la licitație, aproximativ 3 minute.
Adăugați rădăcină de țelină, mazăre și sare de țelină; saut până când legumele sunt încălzite, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.