Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille

Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille
Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cârnați de andouille de pui, ulei de măsline, mazăre cu ochi negri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez Tex-Mex și mazăre cu ochi negri, Orez cu mazăre cu ochi negri, și Mazăre cu ochi negri cu Escarole, cartofi și cârnați de curcan.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-un vas de copt pătrat de 8 inci; acoperiți cu apă. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 1/2 cană de ceapă tocată, 1 linguriță de usturoi tocat și condimente Cajun în tigaie și gătiți timp de 2 minute, amestecând frecvent. Se amestecă cârnații și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Usturoi TocatUsturoi Tocat
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați orezul, bulionul de pui, mazărea cu ochi negri și roșiile la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 4 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă sosul de ardei iute. Se amestecă aproximativ 1 1/4 căni în fiecare din cele 4 boluri și se presară fiecare porție cu 2 linguri de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Supă De PuiSupă De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista