Mazăre cu ochi negri cu roșii înăbușite
Mazărea cu ochi negri cu roșii înăbușite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți șuncă de șuncă, căței de usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mazăre Picantă Cu Ochi Negri Și Limas Pentru Bebeluși Cu Quesadillas De Porumb, Roșii De Moștenire Și Mazăre Cu Ochi Negri, și Cârnați de tigaie cu mazăre cu ochi negri, fasole Romano și roșii.
Instrucțiuni
Puneți mazărea într-o oală și acoperiți cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul și se fierbe timp de 2 minute.
Scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați-le să se înmoaie timp de 1 oră. (Sau acoperiți cu apă rece și lăsați-le să se înmoaie peste noapte.)
Între timp, scurgeți roșiile și rezervați lichidul. Zdrobiți manual roșiile într-o cratiță și adăugați zahărul și 1/2 cană de lichid. Gatiti la foc mic mediu, avand grija sa nu-l lasati sa arda, pana cand lichidul s-a evaporat si rosiile sunt groase, aproximativ 30 de minute.
Într-o oală mare la foc mediu se adaugă uleiul de măsline, ceapa, usturoiul și șunca. Gatiti pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea înmuiată și stocul și gătiți, acoperite, până când mazărea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați puțină apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid.
Scoateți șunca de șuncă și pliați în amestecul de roșii. Gustați, condimentați cu sare și piper și serviți.