Mazăre cu ciuperci și cimbru

Mazăre cu ciuperci și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu ciuperci și cimbru. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Dacă aveți piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre cu lămâie și cimbru, Mazăre Cu Capere Și Cimbru, și Ciuperci prăjite cu cimbru.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in ulei 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă mazărea. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
3
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista