Mazăre cremă cu mentă
Mazărea cremă cu mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 56 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de piper, unt, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mazăre Cremă, Cremă de porumb cu mazăre, și Cremă De Porumb Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți mazăre proaspăt decojită, gătiți într - o cratiță de 4 până la 5 litri de apă clocotită (nu sărată), neacoperită, până se înmoaie, 3 până la 5 minute, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Crema se fierbe rapid cu 1/4 cană de mentă într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 1/2 cană, 4 până la 5 minute.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și aruncând menta.
Gatiti telina si ceapa in unt intr - o cratita grea de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați mazăre congelată proaspătă sau dezghețată gătită și gătiți, amestecând, până se încălzește, timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă smântâna, sarea și piperul și se fierbe rapid, neacoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este bine acoperită, aproximativ 1 minut. Se amestecă restul de 2 linguri de mentă și sare după gust.