Mazăre Bătută

Mazăre Bătută
Mazărea bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, mazăre, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mazăre Bătută Cu Prosciutto, Mazăre Proaspătă Bătută, și Mazăre bătută și fasole de ceară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți la fierbere 2 căni de apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați mazărea și zahărul. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
MazăreMazăre
3
Se scurge, se pliază untul, sarea și piperul după gust și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
MentăMentă
4
Serviți imediat.
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista