Mată Irlandez Crema Negrese
Mată irlandez crema negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 48. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mată Irlandez Crema Negrese, Brownies Cu Brânză Cremă Mată, și Irish Cream Brownies.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. grăsime de Jos numai de 13x9-inch pan. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele brownie; bate 50 de lovituri cu lingura.
Se întinde în tigaie unsă.
Coaceți la 177°.timp de 25 până la 30 de minute sau până când brownies-urile sunt setate și încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. NU EXAGERAȚI. Se răcește 45 de minute sau până se răcește complet.
Bateți 1/2 cană de unt într-un castron mic până când este ușor și pufos. Bateți toate ingredientele de glazură rămase, adăugând suficient lapte pentru consistența de răspândire dorită.
Se întinde peste brownies răciți.
Așezați ingredientele glazurate într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Stropiți peste brownies mată. Dați la frigider 30 de minute sau până când este ferm.