Mater ' s Mississippi Tuna Melt

Mater lui Mississippi ton topi ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $7.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1666 calorii, 60g de proteine, și 123G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, Cheddar artizanal american, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mater ' s Mississippi Tuna Melt, Melt Your Heart Ton Melt, și Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți.
Instrucțiuni
Faceți aioli și începeți să marinați tonul devreme în timpul zilei. Cuptorul cu microunde lămâia și varul într-un castron mic pentru a elibera uleiurile esențiale și lăsați deoparte suficient de mult pentru a putea manipula. Între timp, prin tubul de alimentare al unui blender care rulează, adăugați câte 1, gălbenușurile de ou, muștarul uscat, sarea și piperul alb. În acest moment, lămâia și varul micro-fluturate ar trebui să fie suficient de reci pentru a fi manipulate. Lăsând blenderul în funcțiune, stoarceți sucul din jumătate de 1 lămâie prin orificiul de alimentare, apoi adăugați uleiul într-un flux lent.
Se scoate într-un castron și se dă la frigider.
Condimentează fripturile de ton cu sare și piper, pune-le într-un recipient nereactiv și stoarce restul de lămâie și var peste ele. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Încălziți grătarul sau preîncălziți broilerul în cuptor.
Ungeți tonul marinat cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline. Gatiti pana se rumeneste, pana cand fulgii de peste cu o furculita, 3 pana la 6 minute pe fiecare parte, apoi lasati sa se odihneasca. Lăsați grătarul fierbinte sau cuptorul pentru a prăji pâinea.
Ungeți uleiul de măsline (aproximativ 1 lingură pe jumătate) pe pâinea italiană și prăjiți ușor, fie pe grătar, fie sub broiler.
Fulgați tonul, puneți-l într-un castron cu scallions și fenicul și pliați în aioli. Puneți amestecul de ton pe pâinea italiană prăjită, stropiți o cantitate mică de oțet balsamic și acoperiți cu Cheddar.
Se încălzește scurt în cuptor pentru a topi brânza.
Se ornează cu mărar proaspăt. Acest lucru este mare servit cu supa de rosii proaspete, dacă se dorește.