Massaman-Curry Curcan Osso Buco

Massaman-Curry Curcan Osso Buco
Massaman-Curry Turcia Osso Buco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 748 calorii, 82G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți lapte de cocos, tobe de curcan—fund de 2 inci aruncate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Osso Buco, Curcan Osso Buco cu pătrunjel și rozmarin Gremolata, și Osso Buco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați pieptul de curcan cu 3/4 cană de arahide, coriandru, lemongrass, ghimbir, coajă de tei, șalotă, usturoi și apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a pieptului de curcan înregistrează 160, aproximativ 1 oră. Transferați cu grijă pieptul de curcan într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Elixirul GElixirul G
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se strecoară bulionul într-un vas rezistent la căldură, apăsând puternic pe solide. Îndepărtați grăsimea. Întoarceți bulionul în oală și fierbeți până se reduce la 8 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire. Condimentează curcanul osso buco cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc mare, intorcand o data sau de doua ori, pana se rumeneste peste tot, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați curcanul osso buco într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Adăugați pasta de curry în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă laptele de cocos și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite lipite de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați bulionul de curcan, sosul de pește, zahărul brun, anasonul stelat și bățul de scorțișoară și dați la fiert. Întoarceți curcanul osso buco în tigaie. Acoperiți bine și fierbeți la foc mic până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Sos De PeșteSos De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați osso buco într-un platou; acoperiți și păstrați la cald. Aruncați anasonul stelat și bățul de scorțișoară. Se fierbe sosul până se îngroașă și se reduce la 6 căni, 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Îndepărtați o parte din grăsime de la suprafață și readuceți curcanul osso buco în sos. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Frecați pieptul de curcan cu ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 20 de minute, până când pielea se rumeneste ușor și curcanul este încălzit. Feliați subțire pieptul de curcan și transferați-l în boluri împreună cu osso buco. Se toarnă sosul deasupra, se ornează cu alune și coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Osso BucoOsso Buco
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate33
Revista