Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici

Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici
Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 417 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 455 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți rulouri bolillo mexicane, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Mascarpone și zmeură umplute pâine prăjită franceză, Mascarpone Umplute Fritters Pâine Prăjită Franceză, și Mascarpone Capsuni Umplute Pâine Prăjită Franceză.

Instrucțiuni

1
Cojiți piersicile, îndepărtați gropile și feliați într-o cratiță grea, prinzând toate sucurile. Amestecați zahărul, nucșoara și scorțișoara și gătiți la foc mediu până la bule. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sosul atinge o consistență siropoasă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură.
3
Între timp, tăiați și aruncați capetele rulourilor bolillo. Feliați rulourile în felii groase de 1 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați fiecare felie de pâine pe o scândură și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu scândura, tăiați un buzunar în fiecare felie, lăsând intacte trei laturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Amestecați mascarpone, zahărul cofetarilor și coaja de lămâie până la neted. Scoateți acest amestec într-o pungă mică de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Tăiați un colț al pungii și introduceți cât mai multă umplutură în buzunar în fiecare felie de pâine, așa cum se va potrivi fără a se revărsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Bateți împreună ouăle, laptele și vanilia într-un castron puțin adânc. Topiți untul cu ulei la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă. Scufundați fiecare bucată de pâine umplută în aluat, adăugați în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se servește fierbinte cu sosul cald de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista