Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici

Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici
Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 417 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 455 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți rulouri bolillo mexicane, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Mascarpone și zmeură umplute pâine prăjită franceză, Mascarpone Umplute Fritters Pâine Prăjită Franceză, și Mascarpone Capsuni Umplute Pâine Prăjită Franceză.

Instrucțiuni

1
Cojiți piersicile, îndepărtați gropile și feliați într-o cratiță grea, prinzând toate sucurile. Amestecați zahărul, nucșoara și scorțișoara și gătiți la foc mediu până la bule. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sosul atinge o consistență siropoasă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură.
3
Între timp, tăiați și aruncați capetele rulourilor bolillo. Feliați rulourile în felii groase de 1 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați fiecare felie de pâine pe o scândură și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu scândura, tăiați un buzunar în fiecare felie, lăsând intacte trei laturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Amestecați mascarpone, zahărul cofetarilor și coaja de lămâie până la neted. Scoateți acest amestec într-o pungă mică de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6
Tăiați un colț al pungii și introduceți cât mai multă umplutură în buzunar în fiecare felie de pâine, așa cum se va potrivi fără a se revărsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Bateți împreună ouăle, laptele și vanilia într-un castron puțin adânc. Topiți untul cu ulei la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă. Scufundați fiecare bucată de pâine umplută în aluat, adăugați în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se servește fierbinte cu sosul cald de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista