Masala cu naut si anghinare

Masala cu naut si anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Masalan de nai și anghinare. Îți urmărești silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 391 de calorii , 9 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD per porție. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boia de ardei, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chickpea Tikka Masala , Whole Foods Chickpea Masala și Chickpea Tikka Masala .

Instrucțiuni

1
Procesați ceapa, pasta de usturoi și ghimbir și roșiile într-un robot de bucătărie sau un blender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce uleiul strălucește, adăugați semințele de chimen. Odată ce s-au terminat, adăugați pasta de ceapă și roșii pe care tocmai ați făcut-o și o căleți până se îngroașă și își adâncește culoarea, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin Plus 4 Linguri3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin Plus 4 Linguri
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă
3
Adăugați coriandru măcinat, garam masala, boia de ardei și turmeric și prăjiți aproximativ 30 de secunde. Se adauga apoi iaurtul, cate putin ca sa nu se incheie. Se amestecă sucul de lămâie, năut, anghinare, sare, după gust și apă. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Gustați de condimente și serviți garnisit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Garam MasalaGaram Masala
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ambalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și ScurseAmbalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.
TurmericTurmeric
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Pachet De Cadou VioletPachet De Cadou Violet
2 Legături De Pătrunjel Italian, Tocat Grosier Pentru A Da 1/2 Cană2 Legături De Pătrunjel Italian, Tocat Grosier Pentru A Da 1/2 Cană
4
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini robot de bucătărie și lăsați-l să treacă până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Păstrează ceea ce nu folosești într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să țină la frigider 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri pentru prăjiți, rețete de gătit lenți, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan cu aceste lucruri în frigider în creștere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista