Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Masalan de nai și anghinare. Îți urmărești silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 391 de calorii , 9 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD per porție. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boia de ardei, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chickpea Tikka Masala , Whole Foods Chickpea Masala și Chickpea Tikka Masala .
Instrucțiuni
1
Procesați ceapa, pasta de usturoi și ghimbir și roșiile într-un robot de bucătărie sau un blender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Ghimbir
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Canola Pentru Prăjire
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce uleiul strălucește, adăugați semințele de chimen. Odată ce s-au terminat, adăugați pasta de ceapă și roșii pe care tocmai ați făcut-o și o căleți până se îngroașă și își adâncește culoarea, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin Plus 4 Linguri
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă
3
Adăugați coriandru măcinat, garam masala, boia de ardei și turmeric și prăjiți aproximativ 30 de secunde. Se adauga apoi iaurtul, cate putin ca sa nu se incheie. Se amestecă sucul de lămâie, năut, anghinare, sare, după gust și apă. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Gustați de condimente și serviți garnisit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Garam Masala
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Căpșună, Decojită
Ambalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Un Praf De Sare Dupa Gust.
Turmeric
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Pachet De Cadou Violet
2 Legături De Pătrunjel Italian, Tocat Grosier Pentru A Da 1/2 Cană
4
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini robot de bucătărie și lăsați-l să treacă până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Păstrează ceea ce nu folosești într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să țină la frigider 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri pentru prăjiți, rețete de gătit lenți, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan cu aceste lucruri în frigider în creștere.