Marți Fără Gluten: Fursecuri Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: fursecuri cu lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 116 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 27. 578 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, gumă de xantan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marți Fără Gluten: Cookie-Uri Decupate, Marți Fără Gluten: Batoane Cu Lămâie, și Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu margini cu hârtie pergament.
În bolul mic de amestecare, amestecați împreună ingredientele uscate. Pune deoparte. În bolul mixerului de stand sau al bolului de amestecare mediu, smântână împreună unt, 1/2 cană zahăr pudră și coajă de lămâie până când se formează o pastă groasă de aproximativ 30 de secunde. (Utilizați viteză medie-mare pe un mixer portabil sau viteză medie pe un mixer cu suport.) Opriți mixerul și răsturnați bolul. Porniți mixerul și crema pentru încă 15 secunde.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați până se formează aluatul, aproximativ douăzeci de secunde.
Adăugați suc de lămâie și amestecați până se combină. Se răcește aluatul timp de douăzeci de minute.
Scoateți aluatul, aproximativ o lingură fiecare și rotiți-l în bilă.
Așezați aluatul pe foaia de copt și apăsați ușor bila de aluat în jos. Întoarceți aluatul rămas la frigider.
Coaceți până când cookie-urile sunt setate și ușor crăpate, aproximativ 18-20 de minute. Aceste fursecuri nu se întunecă cu adevărat în timpul coacerii. În timp ce prăjiturile se coc, umpleți o tigaie de 8x8 inci cu un kilogram de zahăr pudră. Pune deoparte
Scoateți cookie-urile din cuptor. Permiteți Setarea cookie-urilor timp de două minute. Transferați cu grijă fursecurile în tigaia cu zahăr pudră cu o spatulă. Bury cookie-uri în zahăr și se lasă să se răcească.
Repetați cu aluatul rămas.
Scoateți fursecurile răcite din zahărul pudră și scuturați excesul de zahăr.