Martini De Crab Picant

Martini De Crab Picant
Crabul picant Martini este un fără gluten, fără lactate și pescatarian băutură. Această rețetă face 6 porții cu 392 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 642 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână măsline manzanillan, sos de chili, fotografii de vodcă cu citrice și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Crabi Martini, Crabi Martini, și Crabul Martini al unchiului Bubba pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista