Martini cu mere și cimbru
Apple și Thyme Martini ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul 10 minute. 144 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gheață, apă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Martini cu mere și cimbru, Martini Cu Cimbru De Lămâie, și Martini Cu Mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: melon baller
Răciți paharele de martini.
Umpleți agitatorul cu gheață.
Combinați vodca, sucul de mere și siropul de cimbru într-un agitator de martini. Se agită aproximativ 10 secunde. Împărțiți între cele 4 pahare de martini răcite.
Folosiți balerul de pepene galben pentru a scoate bile mici de măr.
Așezați 3 bile de măr și 1 crenguță de cimbru în fiecare pahar pentru garnitură.
Într-o cratiță combinați zahărul, apa și cimbru la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Scoateți tigaia de pe foc și răciți siropul. Orice sirop răcit suplimentar poate fi salvat într-un recipient etanș la frigider.