Martini cu ghimbir, lămâie și Lime
Martini de ghimbir, lămâie și Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bucată de ghimbir, vodcă, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Martini cu ghimbir, lămâie și Lime, Ghimbir Lamaie Martini, și Sosuri-Glazură De Lămâie De Caise / Lime Daiquiri/ Ghimbir De Ananas.
Instrucțiuni
Echipament Special: tava pentru cuburi de gheață
Tăiați fiecare felie de var în sferturi și puneți-le în 16 forme de cuburi de gheață.
Combinați apa și sucul de lămâie și turnați-l peste feliile de var. Congelați până la îngheț, cel puțin 4 ore.
Sirop: într-o cratiță mică, combinați apa, zahărul și ghimbirul la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească, aproximativ 20 de minute. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider timp de 4 ore.
Răciți 4 pahare de martini în congelator. Umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Adăugați vodca, siropul de ghimbir și apa de sodă. Se agită timp de 10 secunde, apoi se strecoară amestecul în paharele pregătite. Puneți 1 până la 2 cuburi de gheață cu aromă de var în fiecare pahar și serviți.