Marsala de pui cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos rumenit, jumătăți de piept de pui - bătut la 1/ness, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Marsala cu ciuperci, Pui Cu Ciuperci Și Marsala, și Pui Marsala Sans Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți 1/2 cană de unt și încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati feliile de ciuperci in tigaie pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc, se acoperă pentru a se încălzi și se lasă deoparte.
4
Topiți untul rămas și încălziți uleiul rămas într-o cratiță la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati usturoiul pana se inmoaie, apoi amestecati treptat faina. Creșteți căldura la mare și turnați bulionul de vită și vinul Marsala. Se condimentează cu sare și piper kosher și se amestecă în sosul de rumenire. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se amestecă ciupercile, rezervând untul rămas și uleiul în tigaie. Acoperiți cratița, scoateți-o de pe foc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Condimentați puiul cu sare și piper și dragați în făina rămasă. La foc mediu, reîncălziți untul și uleiul rămas în tigaia folosită pentru a găti ciupercile. Gatiti puiul 2 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste. Aranjați puiul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci și acoperiți cu amestecul de sos și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Acoperiți vasul de copt și coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile de pui se limpezesc.