Marsala De Pui Cu Aragaz Lent
Marsala de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 313 calorii, 51G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 117 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de făină, pătrunjel, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Încercați Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, și Marsalan de pui cu aragaz lent și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul de măsline și usturoiul în vasul unui aragaz lent.
Amestecați făina, sarea și piperul într-un bol.
Se toarnă amestecul de făină într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi puiul cu amestec de făină.
Se toarnă puiul acoperit și ciupercile feliate în aragazul lent.
Încălziți vinul Marsala într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se reduce, 2 până la 3 minute; se toarnă în aragaz lent și se acoperă.
Gatiti intr-un aragaz lent setat la minim pana cand sosul se ingroasa si puiul este fiert, 4 pana la 5 ore. Dacă sosul este prea subțire, amestecați apa și amidonul de porumb împreună într-un castron mic și turnați încet în amestecul de pui. Gatiti in aragaz lent setat la mare pana se ingroasa, 15 minute. Reglați condimentele după gust, garnisiți cu pătrunjel și serviți.