Marquise de ciocolată albă și căpșuni
White chocolate & strawberry marquise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 376 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a lovit locul. Un amestec de degete de burete, zahăr glazură, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Marquise De Ciocolată, Marquise de ciocolată, și Ultimate Chocolate Marquise.
Instrucțiuni
Căptușiți o cutie de pâine de 1,2 litri cu un strat dublu de folie alimentară, permițându-i să depășească marginile. Aranjați rânduri de degete de burete, în lățime, peste bază.
Presărați uniform cu 3 lingurițe de suc de portocale.
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent cu untul. Cuptorul cu microunde pe mediu timp de 1-2 minute, amestecând ușor la jumătatea drumului.
Bateți smântâna cu 1 lingură de zahăr glazură până când își păstrează forma. Îndoiți ciocolata topită până se amestecă uniform.
Selectați 8-10 căpșuni de dimensiuni egale. Lingurați jumătate din amestecul de ciocolată în staniu, apoi puneți căpșunile selectate în centrul cositorului, apăsând ușor. Lingurați peste crema de ciocolată rămasă și neteziți blatul. Îndoiți folia agățată deasupra marchizei. Se răcește cel puțin 24 de ore, de preferință 2 zile la frigider până când este setat.
Se cântăresc 250g din căpșunile rămase, se toacă aproximativ și se pun în robotul de bucătărie cu 2 linguri de zahăr glazură și 1 lingură de suc de portocale. Blitz până se omogenizează, apoi apăsați printr-o sită fină pentru a îndepărta semințele. Se răcește până este nevoie.
Pentru a servi, desfaceți marchiza și tăiați-o în felii groase.
Se servește cu sos de căpșuni și câteva căpșuni rezervate.