Maro Picant De Hash

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, maronii Picante de Hash ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 100. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână boia, ardei jalapeno, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dulce Și Picant Hash Browns, Picant Cârnați Hash Browns, și Spicy Hash Browns - De Casă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii în mai multe vase mari și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Radeți cartofii în mai multe boluri mari; pus deoparte. Într-o mai multe skillets mari, sotati sunca, ceapa si ardeii in 1/4 cana de unt pana cand se inmoaie. Se răcește 10 minute; adăugați la cartofi.
Adăugați pimientos și condimente.
Pe o tavă mare, gătiți cartofii în untul rămas până se rumenesc; întoarceți și gătiți a doua parte până se rumenesc.
Așezați jumătate din cartofi pe un platou; se acoperă cu brânză și cartofii rămași.