Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Marmitako ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praz, coniac, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Marmitako (Tocană Proaspătă De Ton), și Tastetrotting: Marmitako alias tocană de ton basc cu ardei și cartofi.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți ardei uscați, îndepărtați tulpina și semințele și înmuiați-le în apă caldă timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se scurge bine, se răzuie carnea și se aruncă pielea. Dacă folosiți ardei prăjiți, îndepărtați pielea carbonizată, tulpinile și semințele și tocați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Încălziți uleiul într-o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoiul și sotati încă un minut pentru a elibera aromele. Acoperiți bine caserola, reduceți focul la foarte mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Descoperiți caserola și amestecați ardeiul și pătrunjelul. Creșteți căldura, adăugați rachiul și aprindeți-l. Când flacăra se stinge, amestecați cartofii, morcovii și prazul și sotati 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Adăugați roșiile și sotati încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
8
Se toarnă bulionul și vinul și se adaugă ardeiul chile și carnea de ardei uscată rezervată. Se condimentează cu sare și piper, se mărește focul și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Aruncați jumătățile de ardei chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
10
Adăugați tonul în supă, reglați condimentele și fierbeți 3 până la 5 minute. Acoperiți caserola și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mandarine, Fiecare
11
Pentru a servi, puneți supa caldă în boluri individuale și plutiți o bucată de pâine prăjită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)