Marmeladă Portocalie-Coapse De Pui Glazurate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui glazurate cu marmeladă de portocale. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 964 calorii, 88G de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lipicioase Portocaliu Glazurate Coapse De Pui, Coapse De Pui Lipicioase Cu Geamuri Portocalii, și Coapse de pui glazurate cu portocale dulci și cimbru.
Instrucțiuni
Setați un raft la 6 inci de la sursa de căldură și preîncălziți broilerul la înălțime. Condimentează puiul pe toate părțile cu sare și piper.
Topiți untul cu ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Combinați marmelada, muștarul și sucul de lămâie într-un bol mic. Se amestecă până se amestecă.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați amestecul de marmeladă și întoarceți puiul de mai multe ori pentru a acoperi.
Puneți tigaia în cuptor și fierbeți puiul până când este glazurat și gătit, aproximativ 10 minute. Întoarceți-vă des, urmărind astfel încât să nu ardă.