Marmeladă De Roșii Portocalii

Marmeladă De Roșii Portocalii
Marmelada de portocale de roșii ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 35 de porții cu 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii de friptură de vită, zahăr, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Marmeladă De Roșii-Portocale: O Previzualizare A Vieții Sudice, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală.

Instrucțiuni

1
Dacă doriți, sterilizați borcane, capace și benzi cu șurub.
2
Răciți 2 farfurii mici (pentru testarea marmeladei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
3
Gatiti toate ingredientele, inclusiv sucurile rezervate din rosii, in oala la foc moderat, amestecand frecvent, pana se dizolva zaharul, aproximativ 6 minute. Se fierbe la foc mic, amestecând frecvent pe măsură ce marmelada se îngroașă (pentru a preveni arderea) și ajustând căldura după cum este necesar, până la efectuarea testelor de marmeladă, 50 de minute până la 1 1/4 ore. Începeți testarea pentru coacere după 50 de minute: aruncați o lingură de marmeladă pe o farfurie răcită, apoi înclinați; ar trebui să rămână într-o movilă și să nu curgă (dacă este necesar, scoateți oala de marmeladă de pe foc în timp ce testați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
TomateTomate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Dacă nu se prelucrează, se răcește marmelada, neacoperită, apoi se răcește într-un recipient etanș (de preferință sticlă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
5
Dacă procesați, scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat 1 minut, apoi inversați. Puneți marmeladă în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu în partea de sus. Rulați un cuțit subțire între marmeladă și borcan pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
PolonicPolonic
6
Sigilați, procesați și depozitați borcanele umplute (și fierbeți marmelada în borcane 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
7
Lăsați marmelada să stea în borcane cel puțin 1 zi pentru ca aromele să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
1
* Marmelada păstrează, răcită, 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Revista