Marmeladă De Portocale Din Sevilla

Marmeladă De Portocale Din Sevilla
Marmelada de portocale din Sevilla ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Acest condiment are 90 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 686 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Dacă aveți portocale amare, zahăr granulat, lămâi - 1 lămâie obișnuită și 1 lămâie meyer și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Marmeladă De Portocale Din Sevilla, Marmeladă De Portocale Și Fasole De Vanilie Din Sevilla, și Whisky Sevilla Marmeladă Souffle.

Instrucțiuni

1
Pregătirea fructelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2
1 frecați portocalele curate. Aruncați orice este deteriorat sau moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Tăiați portocalele în jumătate și sucați-le. Pe măsură ce sucați portocalele, salvați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Puneți semințele într-un castron separat și puneți-le deoparte. Veți folosi semințele pentru a face pectină naturală pentru marmeladă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
PectinăPectină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați cojile în benzi înguste: luând o jumătate de coajă portocalie curată, folosiți o lingură pentru a săpa membranele segmentului încă atașate la interior. Puneți câteva dintre acestea împreună cu semințele (membranele segmentului vor furniza și pectină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
PectinăPectină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Folosiți un cuțit ascuțit de bucătar pentru a julienne subțire coaja. Odată ce julienne toate portocalele pune cojile tăiate și sucul într-o mare (8-Cupa Pyrex works mare) ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Chefs CuțitChefs Cuțit
7
4 Sucați lămâia obișnuită și adăugați acest suc în cojile și sucul de portocale. Salvați semințele pentru a face pectină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
PectinăPectină
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Tăiați lămâia Meyer în optimi, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
2
Îndepărtați semințele și cât mai mult din membranele interioare pe care le puteți îndepărta cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați segmentele de lămâie transversal în bucăți triunghiulare. (Consultați pașii din rețeta de marmeladă de lămâie Meyer pentru descrieri foto.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați lămâia Meyer tăiată în ceașca de măsurare cu portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Adăugați semințele de lămâie Meyer la semințele și membranele portocalii din Sevilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Ar trebui să aveți 5 până la 6 căni combinate, de coji de citrice și sucuri.
7
6 puneți semințele în pânză de brânză sau pungă de muselină: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
8
Puneți semințele de citrice și membranele în 4 straturi de pânză de brânză, legate strâns cu sfoară sau într-o pungă de jeleu de muselină. (Am făcut o "pungă de pectină" pe care o folosesc pentru a face marmeladă, cusând o bucată de pânză de muselină simplă într-o pungă cu șnur la capăt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
PectinăPectină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
9
Prima etapă de gătit
10
1 Puneți amestecul de portocale în oală, adăugați apă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Așezați sucurile de portocale și lămâie și tăiați cojile într-o oală mare, lată (6 până la 8 litri) cu fund gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați 6 căni de apă. (În acest moment vă puteți înmuia peste noapte dacă doriți. Va ajuta cojile să se gătească mai repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
2 pungă de pectină sigură: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
14
Așezați punga de brânză sau muselină care conține semințele de citrice și pulpa în oală, scufundându-l în lichid și fixați sfoara de la celălalt capăt de mânerul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Pe măsură ce amestecul se gătește, pectina din semințe și membrane va fi extrasă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
16
3 fierbeți până când cojile sunt moi: aduceți amestecul la fierbere.
17
Lăsați să fiarbă, neacoperit, timp de 30 de minute (sau mai mult), sau până când cojile sunt complet moi și fierte.
18
În funcție de fructul dvs. particular, poate dura mai mult timp și mai multă apă pentru a ajunge la punctul în care cojile sunt moi. Odată ce adăugați zahăr la amestec în pasul următor, cojile se vor întări cu zahărul, deci este foarte important ca cojile din această primă etapă de gătit să fie complet moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
19
Testați cojile de portocale pe măsură ce mergeți. Luați o mușcătură, dacă coaja este deloc fermă la mușcătură, are nevoie de mai mult gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20
Dacă apa a fiert și amestecul începe să se lipească de fundul oalei, adăugați mai multă apă, câte o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
21
Când cojile sunt moi, scoateți-le de pe foc.
22
Scoateți punga de pectină și puneți-o într-un castron pentru a lăsa să se răcească până când este confortabil la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
23
Măsurați fructele și adăugați zahăr și pectină
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
24
1 Măsurați amestecul: 
25
Se toarnă amestecul din oală într-o ceașcă mare de măsurare. Măsurați cât de mult din amestec aveți. În funcție de cât de tare fierbe și de cât timp este timpul de gătit, puteți avea oriunde de la 4 la 5 căni. Întoarceți amestecul înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați la amestec 7/8 cană de zahăr pentru fiecare cană de amestec. Deci, dacă ați măsurat 4 căni de amestec, adăugați 3 1/2 căni de zahăr. Odată ce zahărul s-a dizolvat, gustați amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Adăugați mai mult zahăr în funcție de cât de dulce doriți să fie marmelada dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Rețineți că amestecul de jeleu se va reduce și mai mult, intensificând atât aroma, cât și dulceața jeleului. De obicei folosesc 4 căni de zahăr pentru fiecare 4 căni de amestec de fructe, ceea ce produce o marmeladă destul de tartă. Simțiți-vă liber să utilizați mai mult!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
3 Strângeți pectina din punga de pectină: odată ce punga de pectină s-a răcit până la punctul în care o puteți descurca, strângeți-o ca play-doh pentru a extrage pectină suplimentară. Prindeți o porțiune de mărime de mandarină a pungii și strângeți-o, trăgând punga departe de Dvs. cu o mână în timp ce vă țineți ferm cu cealaltă mână. Fă-ți drum în jurul pungii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
PectinăPectină
5
"Lapte" pectina până când ați eliberat aproximativ o lingură de pectină. Pectina are consistența smântânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
PectinăPectină
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
6
Adăugați-l la amestecul portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
7
A doua etapă de gătit
8
1 se fierbe și se verifică temperatura: 
9
Încălziți amestecul de jeleu pe mediu înalt și aduceți-l la fierbere rapidă, amestecând ocazional, asigurându-vă că nimic nu se lipeste de fundul tigaiei. Asigurați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Marmelada poate dura între 15 și 30 de minute pentru a se seta. După aproximativ 10 minute, începeți să îl verificați frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
11
2 testați pentru a vedea dacă marmelada se află la punctul de setare: odată ce amestecul atinge o temperatură de 218 cm.f, este aproape de punctul de setare. Ar trebui să se stabilească între 218 și 222 F (sau 6 până la 10 F peste punctul de fierbere la altitudinea dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
12
Vă puteți da seama dacă amestecul a atins punctul stabilit punând o cantitate mică de lichid de jeleu pe o farfurie răcită și căutând semne că acesta se încrețește atunci când îl împingeți cu vârful degetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
13
În timp ce termometrele nu sunt întotdeauna exacte, testul ridurilor funcționează. Dacă jeleul se încrețește pe o farfurie rece, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
14
Puneți mai multe farfurii mici în congelator pentru a se răci. Pe măsură ce temperatura marmeladei ajunge la 218 f, începeți să o testați plasând o cantitate mică de jeleu fierbinte pe o farfurie răcită. Dacă jeleul se întinde și se subțiază imediat, nu este gata. Dacă își păstrează puțin forma, acesta este un semn bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
15
Lăsați-l să se răcească pe farfurie câteva secunde.
16
Împingeți-l cu vârful degetului. Dacă proba de jeleu se încrețește deloc, este timpul să scoateți jeleul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
17
Dacă se încrețește chiar și puțin, este gata
18
Când utilizați un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura amestecului, asigurați-vă că sonda nu atinge fundul tigaiei. Asigurați-vă că indentarea de pe sondă (cu termometre moderne pentru bomboane, aceasta se află la aproximativ un centimetru și jumătate de partea inferioară a sondei) este de fapt înconjurată de amestec. Este posibil să trebuiască să înclinați tigaia într-o parte, pentru a acoperi sonda suficient pentru a obține o citire bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Gătirea excesivă a unei marmelade va avea ca rezultat o aromă caramelizată sau coji de portocale dure în marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20
Conservarea marmeladei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
21
1 sterilizați borcanele de conserve: există mai multe moduri de a vă steriliza borcanele pentru conservare. Le puteți rula printr-un ciclu scurt pe mașina de spălat vase.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
22
Le puteți așeza într-o oală mare (12 litri) de apă deasupra unui suport aburitor (astfel încât să nu atingă fundul tigaiei) și să aduceți apa la fierbere timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
23
Sau puteți clăti borcanele, le puteți usca și le puteți pune, fără capace, într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
24
2 sterilizați capacele: pe măsură ce se apropie timpul pentru marmeladă, fierbeți puțină apă într-o oală de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
CeainiculCeainicul
25
Puneți capacele borcanului într-un vas de sticlă sau ceramică și turnați apa clocotită peste ele pentru a steriliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
26
3 gem de oală în borcane sterilizate: odată ce jeleul a atins punctul stabilit, scoateți vasul de jeleu de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
27
Lăsați jeleul să stea în oală câteva minute (ceea ce va ajuta la împiedicarea cojilor să plutească în borcane).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
28
Se toarnă cu grijă sau se toarnă marmelada în borcane, pe rând, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch în partea de sus a borcanelor pentru o etanșare în vid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
29
4 Curățați jantele, fixați-le cu capace și inel de borcan: ștergeți janta cu un prosop de hârtie curat și umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
30
Așezați capacul pe borcan, fixându-l cu un inel de borcan. Lucrează repede.
31
5 proces în baie de apă (opțional): dacă doriți, puteți procesa borcanele într-o baie de apă fierbinte timp de 5 minute pentru a ajuta la obținerea unei sigilări mai bune și pentru a preveni mucegaiul. Dacă ați folosit apă clocotită într-o etapă anterioară pentru a steriliza borcanele, puteți păstra același set pentru baia de apă. Doriți să vă asigurați că există un suport în partea de jos a oalei, astfel încât borcanele să nu se sprijine de fapt pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
32
6 permiterea sigilării borcanelor: odată ce ați sigilat borcanele cu un capac și inel și ați scăldat (sau nu) borcanele cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
33
Lasă-l să stea pe blatul din bucătărie. Pe măsură ce marmelada se răcește, veți auzi un zgomot în timp ce se creează un vid în spațiul din cap al borcanelor, trăgând capacele în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
34
Uneori, cojile de portocală de marmeladă plutesc în partea de sus a borcanului, așa că, pentru a împiedica acest lucru, întoarceți borcanele cu susul în jos timp de o jumătate de oră la rând. Continuați să vă întoarceți la fiecare 30 de minute până când marmelada pare stabilă și cojile sunt bine distribuite prin marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista