Marmeladă De Miere-Mandarină
Marmelada de miere-mandarină este o fără gluten și vegetarian condiment. O porție conține 52 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 21 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină, Mandarină cu miere și marmeladă de lămâie din diminețile cu cereale integrale, și Miere Mandarina Sparge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați mandarinele și îndepărtați coaja în sferturi. Tăiați subțire coaja pe lungime, apoi tăiați-le aproximativ transversal în bucăți mai mici.
Transferați coaja într-o oală mare și adăugați 2 căni de apă și bicarbonatul de sodiu. Se aduce la fierbere la foc mediu, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când coaja se înmoaie, 15 minute.
Între timp, tocați grosolan mandarinele și îndepărtați orice semințe.
Transferați mandarinele într-un robot de bucătărie și pulsați până când bucățile sunt rupte, dar încă groase, aproximativ 8 impulsuri.
Adăugați mandarinele în oală cu coaja. Se amestecă untul și pectina și se aduce amestecul la fierbere.
Adăugați zahărul și mierea și readuceți amestecul la fierbere completă, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de 1 minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei cu o lingură de metal rece. Puneți marmelada în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.