Marmeladă de lămâie și fasole de vanilie Meyer
Marmelada Meyer Lemon și Vanilla Bean ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1108 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Meyer Lemon, Cheesecake Cu Fasole De Vanilie, Meyer Lemon-Vanilie Bourbon Smash, și Marmeladă De Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând pe farfurie mare pentru a prinde suc, tăiați lămâile pe jumătate pe lungime, apoi foarte subțire transversal. Aruncați semințele. Împachetați suficiente lămâi și orice suc pentru a măsura 2 1/2 căni.
Transferați în oală mare nereactivă.
Adăugați 5 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 10 minute.
Se ia de pe foc; lăsați să stea descoperit peste noapte.
Măsurați amestecul de lămâie (ar trebui să existe aproximativ 5 1/2 căni). Reveniți la aceeași oală.
Adăugați o cantitate egală de zahăr (aproximativ 5 1/2 cani). Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Adăugați un vârf de sare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Atașați termometrul cu bomboane clip-on. Menținerea fierberii active și reglarea căldurii pentru a preveni fierberea, gătiți până când temperatura ajunge la 230 litri F, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Transferați în borcane. Acoperiți și răciți. (Se poate face cu 2 săptămâni înainte. A se păstra la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)