Marmeladă De Grapefruit
Marmelada de Grapefruit ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 743 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, pectină obișnuită de fructe sub formă de pudră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, și Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați zahărul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Spălați grapefruitul și îndepărtați coaja în sferturi. Aruncați 4 sferturi (coaja de 1 grapefruit). Tăiați subțire sferturile rămase pe lungime, apoi tăiați-le aproximativ transversal în bucăți mai mici.
Transferați coaja într-o oală mare și adăugați 2 căni de apă și bicarbonatul de sodiu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când coaja este moale și începe să devină translucidă, aproximativ 15 minute.
Între timp, tocați aproximativ grapefruitul și îndepărtați orice semințe.
Transferați grapefruitul într-un robot de bucătărie și pulsați până când este tocat grosier.
Adăugați fructele în oală cu coaja și readuceți amestecul la foc mic. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când fructul s-a înmuiat puțin, aproximativ 15 minute.
Măsurați 5 căni din amestecul de fructe, asigurându-vă că obțineți o combinație bună de coajă, fructe și suc. Aruncați amestecul de fructe rămas. Întoarceți cele 5 căni rezervate din amestecul de fructe în oală. Se amestecă pectina și untul și se fierbe la foc mare, amestecând continuu.
Adăugați zahărul dintr-o dată și readuceți amestecul la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei cu o lingură de metal rece. Puneți marmelada în borcane fierbinți, sterilizate și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.