Marmeladă De Coadă De Bou

Marmeladă De Coadă De Bou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de coadă de bou. Această rețetă face 8 porții cu 1036 calorii, 75g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Supă De Coadă De Bou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coada de bou, 4 căni de vin roșu, usturoi, cimbru și boabe de piper într-o oală mare sau o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
OxtailOxtail
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apă pentru a acoperi cu 1/2 inch. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când carnea cade de pe boens, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Transferați coada de bou într-un castron; când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase și tăiați-o aproximativ în cuburi mici, aproximativ 1/2 inch. Dați la frigider carnea până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Strecurați stocul de coadă de bou într-o tigaie mare, aruncând solidele. Aduceți lichidul la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când amestecul se reduce la 3 căni, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
În timp ce stocul se reduce, combinați 3 linguri de unt cu făina până formează o pastă. La foc mediu, bateți pasta, câte 1 lingură, în lichidul redus. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Într-o tigaie mare separată, topiți restul de 5 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați morcovii, șalotele și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă zaharurile, vinul roșu rămas, oțetul, cele 1 1/2 lingurițe de sare și piperul. Gatiti la foc mediu-mare amestecand frecvent pana cand lichidul s-a evaporat complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se amestecă carnea de coadă de bou și stocul de coadă de bou îngroșat. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte sau transferați marmelada într-un recipient etanș și dați-o la frigider peste noapte. Înainte de servire, reîncălziți într-o cratiță la foc mediu până se încălzește și serviți cu rondele de pâine prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
OxtailOxtail
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista