Marmeladă De Boabe De Citrice-Vanilie
Marmelada de boabe de citrice-vanilie este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție conține 242 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, grapefruit, portocale buric și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Marmeladă De Fasole De Vanilie Clementină, Marmeladă De Portocale Și Fasole De Vanilie Din Sevilla, și Salată de citrice cu vinetă de fasole de vanilie-piper negru.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Radeți coaja din portocale la egal cu 1 lingură. Repetați cu grapefruit. Radeți coaja de la lămâie la egal cu 1 linguriță.
Curățați și tăiați portocalele, grapefruitul și lămâia, ținând fructele peste un castron pentru a colecta sucuri.
Amestecați boabele de vanilie și semințele, coaja de portocale și grapefruit, segmentele de fructe, zahărul, sarea kosher, 1/3 cană sucuri de fructe și 1 3/4 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 50 de minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 225 și amestecul este ușor îngroșat. Se răcește complet (aproximativ 1 oră; amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește). Aruncați boabele de vanilie; se toarnă marmeladă în 2 (8 oz.) borcane sau recipiente etanșe și se răcește 24 de ore. Păstrați marmelada în frigider până la 3 săptămâni.