Marinate dovlecei și Squash de vară
Marinat dovlecei și Squash de vară este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți frunze de cimbru, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Dovlecei marinați și la grătar și dovlecei de vară, Miso-marinat squash de vară la grătar, și Vinete marinate grecești la grătar și dovlecei de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți oțetul, sucul de lămâie, usturoiul și cimbrul într-un bol mare pentru a amesteca. Condimentează cu sare și piper. Treceți treptat în ulei. Lingurați 3 linguri de marinată într-un castron mic. Acoperiți și lăsați deoparte.
Adăugați dovleceii și dovleceii galbeni la marinata rămasă în vasul mare și aruncați pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți și marinați la temperatura camerei cel puțin 3 ore sau acoperiți și refrigerați până la 1 zi.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. Grătați legumele până când sunt crocante-fragede și rumenite, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Transferați legumele într-un platou.
Stropiți cu marinata rezervată și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.