Marinat file umplute de carne de vită

Marinat file umplute de carne de vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fileul de vită umplut marinat. O porție conține 467 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ File de vită marinat și prăjit în oală cu un cartof strălucitor A, File de vită marinat în sos fierbinte Cholula cu pastă de Tamale și Achiote, și File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper.

Instrucțiuni

1
Saut primele 3 ingrediente în 1 linguriță de ulei vegetal fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 10 minute sau până când tot lichidul este evaporat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă împreună sosul de soia și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
3
Faceți o tăietură adâncă de 1 inch pe lungime în partea superioară a filetului; lingură amestec de ciuperci în tăiat. Legați filetul cu sfoară de bumbac la intervale de 1 inch; așezați într-un vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Se toarnă amestecul de sos de soia deasupra; acoperiți și răciți 2 până la 8 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
5
Scoateți filetul din marinată, rezervând marinada; așezați filetul pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Adăugați 1 cană de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Aduceți marinada rezervată la fiertîntr-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Coaceți filetul la 425 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în porțiunea cea mai groasă înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu), ungând ocazional cu marinată rezervată și acoperind cu folie de aluminiu ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista