Marinara Sos De Scufundare

Marinara Sos De Scufundare
Marinara sos de scufundare ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. 107 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Toaterețete necesită apă, usturoi, roșii și sare și piper. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Marinara Sos De Scufundare, Vinete prăjite și Mozzarella cu un sos Marinara prăjit, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și sotati usturoiul până se rumenesc și se înmoaie. Aveți grijă să nu ardeți usturoiul. Se amestecă roșiile, zahărul, apa, busuiocul și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Aduceți conținutul tăvii la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 45 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista