Maria ' s Vegie Nasi Goreng
Maria Vegie Nasi Goreng ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați r chillie, paprika, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Nasi Goreng, Nasi Goreng, și Nasi Goreng.
Instrucțiuni
Clătiți orezul cu multă apă rece.
Se adaugă într-o cratiță cu 1 halbă de apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic, adăugați un capac și gătiți aproximativ 10/15 minute până când lichidul a fost absorbit și orezul este gătit. Furcă prin boabe și lasă într-o parte.
Încălziți uleiul într-un wok mare sau tigaie. Gatiti inelele de ceapape foc mediu până când sunt crocante.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe hârtie de bucătărie. Acestea vor fi folosite pentru garnitură.
În aceeași tigaie și folosind uleiul rămas, gătiți a doua ceapă. Când se înmoaie, adăugați ardeii iute, ghimbirul și usturoiul. Gatiti cateva minute.
Adăugați morcovii răzuți, mugurii de fasole, mazărea etc. Se amestecă.
Se adaugă boiaua și se amestecă. gatiti aproximativ 3 minute.
Următorul este să adăugați orezul fiert și să amestecați prin legume. Păstrați stiring până când totul este bine amestecat.
Apoi, amestecați ketchup-ul de roșii și sosul de soia împreună cu apa și adăugați la orez și legume. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute.
Se servește cu inelele de ceapă deasupra.