Mari ' s Clam Lovers Chowder ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 690 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de scoici, sare, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Scoici Întregi 30, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, sote slănină până aproape crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți grăsimea.
3
Adăugați suc de scoici, ceapă, morcovi, apă, țelină și pătrunjel. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați cartofii și fierbeți încă 20 de minute. În momentul în care adăugați cartofi începe sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Într-un cuptor olandez topiți untul și adăugați făină; amestecați până se omogenizează. Se toarnă încet în cremă, amestecând constant. NU FIERBEȚI! Când este neted, transferați în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Se amestecă scoici, sare, piper, zahăr și oțet de vin roșu. Fierbeți, nu lăsați niciodată să fiarbă, până când este neted și ușor îngroșat, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.