Margarita Tub Tort
Tortul cu tub Margarita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10 și costă 1,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 464 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de tort de portocale, amestec instant de budincă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Margarita Tub Tort, Eggnog Tub Tort, și Celălalt tort moale de mere al mamei mele (într-o tigaie cu tub).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie cu tub canelat cu 9 căni cu spray de gătit care conține făină și periați spray-ul în canelurile tigaiei cu o perie de patiserie. Pulverizați încă 1 strat ușor de spray de gătit și răsturnați tigaia pentru a lăsa să se scurgă orice exces de spray.
Într-un bol de amestecare, bateți împreună amestecul de tort de portocale, amestecul de budincă de lămâie, ouăle, uleiul vegetal, amestecul de margarita, sucul de lămâie, tequila și triplu sec până se combină bine. Îndoiți coaja rasă de 1 var și turnați aluatul în tigaia pregătită cu tub canelat. Folosiți o spatulă pentru a umple canelurile tigaiei cu aluat și atingeți tigaia umplută pentru tort pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute.
Răciți tortul în tigaie pe un suport timp de 10 minute, agitați-l de câteva ori pentru a ajuta părțile să se elibereze și glisați o spatulă subțire de silicon sau nailon între tort și tigaie.
Așezați o farfurie de servire peste partea superioară a tigaiei pentru tort și răsturnați tigaia pentru a glisa tortul pe farfuria de servire. Lăsați tortul să termine răcirea.
Faceți o glazură subțire amestecând zahărul cofetarilor, 1 lingură de tequila, 2 linguri de triplu sec, suc de 2 limes și coajă rasă de 1 var.
Stropiți glazura decorativ peste tort, lăsați glazura să se fixeze câteva minute pentru a se întări și feliați.