Margarita Cu Rubarbă De Căpșuni

Margarita de rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.39 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți triplu sec, rubarbă, suc de portocale2 linguri frunze de mentă rupte și câteva alte ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Rubarbă-Margarita De Căpșuni, Margarita Cu Rubarbă De Căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați siropul de rubarbă, tequila, sucul de lămâie, triple sec, sucul de portocale, frunzele de mentă și puțină gheață zdrobită într-un agitator.
Combinați în loturi, dacă este necesar.
Așezați căpșunile în fundul a 4 pahare de margarita. Se strecoară Margarita peste căpșuni.
Combinați 1 1/2 căni de apă și zahărul într-o cratiță medie la foc mare. Gatiti pana cand zaharul este dizolvat.
Adăugați rubarba și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și abrupte timp de 1 oră.
Scurgeți lichidul într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Transferați siropul într-un castron. Acoperiți și răciți la frigider aproximativ 1 oră.