Mediterranean Summer Breeze Tunan entry Approgram necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 771 calorii. Pentru $9.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de piper, ardei gras, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Briza De Vară, Briza De Vară Pumn, și Salată De Pui Cu Briză De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuscus-
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2
Așezați cuscusul într-o oală și adăugați 2 căni de bulion de legume, 1 lingură de unt, 1 linguriță de sare, 1 lingură de ulei de măsline, 1/8 linguriță de turmeric și gătiți până aproape gata; amestecați și adăugați apă după cum este necesar (citiți instrucțiunile de pe pachet, nu adăugați pachet de condimente dacă este inclus);
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Turmeric
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc.
4
Se adaugă și se amestecă în fistic de cuscus fiert, ardei gras, ceapă de primăvară, 1/8 cană măsline kalamata tocate, tarhon, 1 lingură coajă de portocală și se păstrează la cald.Sos VELOUTE-faceți un Roux topind 1-2 linguri de unt într-o tigaie. Adăugați treptat puțină făină și amestecați constant până se omogenizează (pentru a obține consistența adecvată, nu ardeți, fără bulgări); apoi adăugați încet La Roux fierbinte 1 cană de legume reci, amestecați și asigurați-vă că nu există bulgări, adăugați 1/8 cană de vin marsala; condimentați cu 1 linguriță sare după gust, adăugați 1-2 crenguțe de tarhon. Continuați să amestecați până când se obține consistența adecvată pentru un sos gros;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
Măsline Kalamata
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Ceapă De Primăvară
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Coaja De Portocala
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 2 linguri de capere; se lasă deoparte și se păstrează la cald.Pește-marinați peștele într-un castron mare adăugând 2 linguri de suc de lămâie/lămâie, aruncați și lăsați 1/2 oră; apoi așezați fripturile de ton pe un grătar de cărbune, ungeți cu unt și/sau un combo de ulei de măsline, condimentați după gust cu 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Întoarceți o singură dată pe grătar (sau tigaie) și condimentați din nou după gust; nu gătiți prea mult fripturile de ton, asigurându-vă că interiorul este ușor roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Friptură De Ton
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Scoate.Farfurie-în centrul unei farfurii mari se adaugă aproximativ 3/4 până la 1 cană sau mai mult din cuscusul gătit și se formează într-un cerc; în jurul părților laterale se adaugă măsline kalamata întregi, brânză feta sfărâmată, portocale feliate și o parte din sosul Veloute; deasupra cuscusului se pune o friptură de ton gătită, puțin din sosul Veloute și se presară deasupra coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Măsline Kalamata
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Coaja De Portocala
Friptură De Ton
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Serviți cu un vin alb și bucurați-vă!.Note: din nou, nu gătiți prea mult fripturile de ton. În loc de grătar, puteți prăji sau prăji fripturile adăugând unt/ulei de măsline și condimentați după gust. În cele din urmă, dacă preferați, puteți înlocui 2 lbs de creveți în loc de fripturi de ton; scoateți cojile, coada, devein și apoi tăiați ușor pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.