Maple Stars
Maple Stars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 72 și costă 9 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Jam Stars, Scorțișoară Stele, și Stele De Bezea.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și ambele zaharuri într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou și extract de arțar. Bateți în amestecul de făină până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate în disc; înfășurați discurile separat în plastic și răciți până când sunt suficient de ferme pentru a se rostogoli, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. F. tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Întindeți 1 disc de aluat pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 11 inci, cu grosimea de aproximativ 1/3 inci. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea de 2 inci înmuiat în făină, tăiați fursecurile din aluat.
Așezați fursecurile pe foile de copt pregătite, distanțându-se la 1 inch. Răsturnați resturile de aluat pe suprafața ușor făinată și tăiați cookie-urile suplimentare. Repetați cu discul de aluat rămas.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute. Răciți cookie-urile pe foi de copt 5 minute, apoi transferați la rafturi și răciți complet.
Se amestecă zahărul pudră și laptele într-un castron mediu până se omogenizează (glazura va fi groasă). Folosind spatula offset mic sau cuțit de unt, răspândirea glazură peste partea de sus a 1 cookie, apoi se presara partea de sus cu cristale de zahăr. Repetați cu prăjiturile rămase, glazura și cristalele de zahăr.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când glazura este uscată și fermă, cel puțin 1 oră. (Se poate face înainte. Depozitați într-un singur strat într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 5 zile sau congelați până la 2 săptămâni.)
* Cristalele de zahăr spumant alb strălucitor sunt disponibile la unele supermarketuri, magazine de produse pentru prăjituri și bomboane și online la lacuisineus.com.