Maple-Plăcintă Cu Mere
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu arțar-mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, mere tarte, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate; formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Încălziți cuptorul la 218°.cu sucitor cu făină, rulați 1 rundă în rundă cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
În castron mediu, amestecați merele și zahărul brun.
Așezați în farfurie cu plăcintă căptușită cu patiserie.
Stropiți cu unt și 3 linguri de sirop. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1/2 inch de marginea plăcii.
Rulați altă rundă de patiserie în rundă de 10 inci. Îndoiți în sferturi și tăiați fante, astfel încât aburul să poată scăpa. Desfaceți patiseria peste umplutură; tăiați marginea deasupra la 1 inch de marginea plăcii. Îndoiți și rotiți marginea superioară sub marginea inferioară, apăsând pe jantă pentru a sigila; flaut după cum doriți.
Coaceți 15 minute. Faceți tăieturi diagonale la aproximativ 1 inch distanță prin crusta superioară.
Se toarnă siropul rămas deasupra. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când crusta devine maro auriu, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere. Se răcește complet.