Maple Pecan Squash
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură prietenoasă cu fodmap? Maple Pecan Squash ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovlecei de ghindă, scorțișoară măcinată, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Maple Pecan Butternut Squash, Dovleac de ghindă la cuptor cu unt de pecan de arțar, și Dovleac de nucă cu vârf de arțar și Pecan la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovleac în jumătate transversal; îndepărtați și aruncați semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu fața în jos, într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch ușor unsă.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 35 de minute.
Scoateți pulpa; aruncați cojile. Puneți pulpa într-un castron mediu.
Adăugați 1/2 cană de nuci pecan și următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine. Se amestecă uniform amestecul în vase de copt ușor unse cu 4 (6 uncii). Se acoperă uniform cu marshmallows și restul de 2 linguri de nuci pecan tocate.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.