Maple Nuc Buttercrunch Inghetata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu unt de nucă de arțar. Această rețetă face 10 porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de unt, jumătate și jumătate, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Înghețată De Arțar-Nuc, Plăcintă Cu Cremă De Arțar-Nuc, și Înghețată De Arțar-Nuc.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti înghețată, combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță medie și grea și aduceți la fierbere.
Combinați siropul de arțar și gălbenușurile de ou, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic timp de 2 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand constant.
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Pentru a pregăti buttercrunch, tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Combinați zahărul, siropul de porumb și 1 lingură de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând ocazional până se dizolvă zahărul. Gatiti aproximativ 8 minute sau pana la aur (nu amestecati).
Scoateți din căldură. Se amestecă nucile, untul și sarea. Răspândiți rapid untcrunch într-un strat subțire pe foaia de copt pregătită. Se răcește complet. Break buttercrunch în bucăți.
Puneți bucățile de unt într-un robot de bucătărie; pulsați de 4 ori sau până când sunt măcinate grosolan. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator; se amestecă untul. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.