Maple-Cremă Plăcintă Cu Mere

Maple-Cremă Plăcintă Cu Mere
Maple-Cream plăcintă cu mere ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 294 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de arțar, mere tart și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Bare de mere de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar, și Plăcintă Cu Cremă De Arțar De Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați mere, zahăr și scorțișoară. Într-o tigaie mare, gătiți amestecul de mere în unt timp de 10-12 minute sau până se înmoaie; rece. Lingură în coajă de patiserie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până la pufos. Într-un alt castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se lasă să stea 2 minute sau până se fixează moale. Bateți treptat în brânză cremă. Se amestecă extractul. Lingura peste stratul de mere. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele de topping.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți-vă pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc, amestecând de trei sau patru ori. Mișto. Chiar înainte de servire, presărați topping peste plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista