Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Maple Citrus granit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 67 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Un amestec de suc de portocale, apă, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supa de spanac cu hrean granit, Coacăz-arțar Citrus Loaf, și Salată de homar cu granit Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, amestecați apă, zahăr, suc de lămâie, suc de portocale, sirop de arțar și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți fără a agita până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți vasul de pe foc și lăsați siropul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați lămâia, coaja de portocală, frunzele de mentă și turnați într-un vas de copt superficial sau într-un recipient de plastic și puneți-l în congelator. (Containerele de plastic de mică adâncime cu capacitate de 6 pahare, cu un capac care măsoară 6 inci cu 10 inci cu 2 inci adâncime și pe care le puteți obține în magazinele alimentare ar fi ideale în acest scop.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Coaja De Portocala
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Verificați după aproximativ 2 ore și amestecați amestecul. După aproximativ 4 ore, amestecul va fi început să se configureze și puteți înscrie suprafața întorcând o lingură înapoi și folosind vârful pentru a răzui siropul înghețat în "bucle de gheață."Repetați acest proces de răzuire periodic, la fiecare 2 ore sau cam așa ceva, până când tot siropul este răzuit în consistența gheții de apă.