Manicotti Umplute

Manicotti Umplute
Manicotti umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 437 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Un amestec de parmezan, manicotti, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Manicotti Umplute, Manicotti Umpluți Cu Șuncă, și Manicotti Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, sotati ceapa si ardeiul verde in ulei de masline pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă toate ingredientele sosului rămas; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional. Descoperiți, fierbeți cu 10-15 minute mai mult sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Între timp, pentru manicotti, gătiți carnea de vită și ceapa într-o tigaie până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se scurge; se răcește ușor.
6
Strângeți bine spanacul pentru a îndepărta excesul de apă; se adaugă în tigaie cu 1/2 cană parmezan, ouă, oregano, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se amestecă bine. Puneți la frigider 1-1/2 căni de sos (face 4 căni)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
pentru o altă rețetă.
9
Se toarnă 1 cană din sosul rămas într-un 13-in. x 9-în. vas de copt. Umpleți manicotti cu amestecul de carne; aranjați peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Se toarnă încă 1-1 / 2 căni de sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Se presară cu mozzarella și parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
12
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții7
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista